NEVEROVATNI DETALJI: Snežanin brat IŠAMARAO Borjana kad je saznao da mu je SMUVAO sestru!

Autor:

Sport

14.03.2021

22:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan i Snežana Borjan otkrili su zanimljive pikanterije iz njihovog života.

RepublikaFoto: Starsport
Snežana i Milan Borjan

Bračni par Borjan je za Kurir izneo neke veoma interesantne detalje sa početka njihove veze, a povodom toga govorio je i Snežanin brat Nenad Filipović, inače golman TSC-a.

On je otkrio da mu je Milan od same pojave bio "rak rana", budući da ga je "skinuo" sa gola popularnog kluba.

- Pre njihove veze desilo se to da na polusezoni dođe Milan u klub i skine me sa gola i preseli na klupu za rezervne igrače. To je meni jako teško palo. Bio je to najteži period u mojoj karijeri. I posle dva, tri meseca našeg zategnutog odnosa imali smo jedan otovoren odnos u Nišu, gde mi je on saopštio da gaji ljubav prema mojoj sestri. Mene je to toliko pogodilo da je zaradio jedan šamar u tom trenutku. Naravno, ne zlonameran, ali to je bila kap koja je prelila čašu. To mi palo čak i teže nego skidanje sa gola - otkrio je Nenad. 

RepublikaFoto: Starsport
Nenad Filipović na meču protiv Partizana

- Sedeli smo u kafiću i kad sam mu saopštio on me je bukvalno preko stola zakačio. Mislim, nije to bio pravi šamar, ali njemu je to baš teško palo. Posle smo se napili i tako - priča Borjan

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading