TANDEM "LA-LU" VODI INTER KA SKUDETU: "Neroazuri" PREŽIVELI dramu u Torinu, težak PORAZ Rome!

Autor:

Sport

14.03.2021

15:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Inter na "plus 9", "vučica" se okliznula.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Udarni tandem Intera Lukaku/Martinez

Fudbaleri Intera ostvarili su tesnu pobedu nad Torinom u 27. kolu Serije A, rezultatom 2:1 (0:0), dok je Parma kod kuće savladala Romu sa 2:0 (1:0).

Nedeljni program otvorila je Bolonja, srpskog stratega Siniše Mihajlovića, koja je na "Renato del Ari" lako izašla na kraj sa Sampdorijom, a zatim su usledili dueli timova koji konkurišu za sam vrh tabele.

Prvi deo meča u Torinu protekao je u "jalovoj" ofanzivi lidera prvenstva Italije. Četa Antonija Kontea je otpor domaćih uspela da slomi tek u 62. minutu, kada je Belgijanac Romelu Lukaku bio precizan sa bele tačke. Samo koji minut kasnije, Hakimi je propustio stopostotnu priliku da duplira prednost "neroazura", što je kaznio Sanabrija nakon gužve u 70. minutu, u kaznenom prostoru gostujućeg sastava.

Ipak, kada se činilo da "bikovi" grabe ka važnom remiju, zasijao je velikan sa "Đuzepe Meace". U 85. minutu, rezervista Aleksis Sančez je uputio upotrebljiv centaršut sa desnog boka, Martinez je sjajno reagovao i glavom, u padu, savladao nemoćnog Sirigua. Ovo je bio 14. pogodak Argentinca u Seriji A, a Inter se tako dodatno učvrstio na čelu popularnog "kalča" ispred najbližih pratilaca, Milana i Juventusa.

Parma je na "Tardiniju" iznenadila Romu, a tri boda domaćih najavio je Mihaila već u 9. minutu utakmice, dok je Ernani iz jedanaesterca u 55. postavio konačnih 2:0.

Podsećanja radi, aktuelni šampion Italije Juventus od 18 časova gostuje Kaljariju na Sardiniji, dok je za 20:45 na "San Siru" zakazan derbi 27. runde u kome će Milan dočekati Napoli.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading