LIVERPULOVE UZDANICE NE IDU NA EURO: Ove REČI Jirgena Klopa izazvale su BURU na "starom kontinentu"!

Autor:

Sport

14.03.2021

12:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemački strateg Jirgen Klop oglasio se o gorućoj temi.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Menadžer Liverpula Jirgen Klop

Menadžer Liverpula Jirgen Klop izjavio je da fudbaleri "crvenih" Virdžil van Dajk i Džo Gomez neće nastupiti na predstojećem Evropskom prvenstvu.

Podsetimo, Van Dajk se povredio tokom gradskog derbija sa Evertonom u oktobru, dok je Gomezu stradala tetiva 11. novembra.

To nije moja odluka. Informacije koje sam dobio su takve da Van Dajk i Gomez neće igrati ove sezone. Naravno, nije da ja to ne želim, već to kažem zbog stepena povreda", kazao je Klop. "Džo još nije počeo ni da trči. Virdžil radi lagano, ali teško podnosi. I dalje mu je teško, oseća bol, tako da... - poručio je Klop.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Van Dajk se povredio nakon duela sa golmanom "karamela" Pikfordom

Sudeći po rečima nemačkog stručnjaka, reprezentacije Holandije i Engleske mogle bi drastično oslabljene na kontinentalni šampionat, a povreda pomenutog tandema imala je veliki uticaj na katastrofalne rezultate aktuelnog prvaka Engleske u tekućoj sezoni, naravno u Premijer ligi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading