DŽERARD MU JE TRN U OKU: Velika LEGENDA Mančester junajteda silno ŽELI na klupu Seltika!

Autor:

Sport

14.03.2021

08:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sprema se okršaj "ikona Mančestera i Liverpula" u Škotskoj, hoće li Kin udariti na Džerarda?

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Menadžer Rendžersa Stiven Džerard

Seltik je najpre ostao bez titule, pa bez menadžera, a želju da preuzme škotskog velikana izrazila je legenda Mančester junajteda, kontroverzni Roj Kin.

"Kelti" su se rastali sa Nilom Lenonom u februaru, na klupu je seo Džon Kenedi, ali je jasno da će za narednu sezonu potražiti trajnije rešenje. Kin je poznat kao navijač "zeleno-belih", a interesantno je da nije hteo da čestita titulu "policajcima" i ikoni "Enfilda" Stivenu Džerardu.

Ovo je za Seltik teška sezona, međutim, naredne će uzvratiti udarac, kao što rade svi veliki klubovi - poručio je Irac.

Ono što brine čelnike Seltika oko Kinove promocije je činjenica da punih deset godina nije samostalno radio. Poslednji tim koji je trenirao bio je Ipsvič još davne 2011. godine, a zaposlen je na "Skaju" kao stručni konsultant. Ipak, ima veliku želju da uspe sa Seltikom, a nije ni skup, ostrvski mediji pišu da je najbliži klupi giganta.

Osim Roja Kina, kao kandidati za klupu Seltika pominju se bivši strateg Bormuta Edi Hau, Dejvid Mojes iz Vest Hema, odnosno Stiv Klark, sadašnji selektor Škotske.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading