BUNDESLIGA: Bajern GAZI ka tituli, Verder UNIŠTIO očajni Šalke!

Autor:

Sport

13.03.2021

16:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bundesliga u subotnjem programu donela nam je mnogo golova.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Bajerna

Fudbaleri Bajern Minhena nastavili su pohod ka novoj tituli, pa su u gostima rutinski savladali Verder Bremen sa 3:1.

Tomas Miler se istakao sa dve asistencije i bio najbolje ocenjeni fudbaler na terenu, a obe asistencije bile su deo prvog četrdesetpetominutnog perioda.

Miler je prvo u 22. minutu pronašao Gorecku za vođstvo od 1:0, da bi na 2:0 povisio Gnabri u 35. minutu. Bajern je do trećeg pogotka došao preko Roberta Levandovskog u 67. minutu, pa su malo usporili.

Fulkrug je iskoristio to i postavio konačnih 3:1.

Volfsburg je na svom stadionu deklasirao prežaljeni Šalke sa 5:0.

U prvom poluvremenu je postignut samo jedan gol i to autogol, a strelac je bio Škodran Mustafi u 31. minutu koji je na nesrećan način doneo Volfsburgu vođstvo.

Domaći sastav se "razgoropadio" u drugom poluvremenu i već u 51. minutu prego Veghorsta došli do prednosti od 2:0, pa je bilo potpuno jasno da se Šalke neće vratiti u meč. Nije Volfsburg tu stao. Samo nekoliko minuta kasnije je na 3:0 povisio Baku, a onda je u 64. minutu preko Brekala Volfsburg postigao i četvrti pogodak. Za konačnih 5:0 se u 79. minutu postarao Filip.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading