BOD VREDAN OPSTANKA? Lasel u nadoknadi spasao Njukasl poraza od Aston Vile!

Autor:

Sport

12.03.2021

22:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Njukasla i Aston Vile odigrali su nerešeno 1:1 u prvom meču 29. kola Premijer lige.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Džamal Lasel postiže izjednačujući gol za Njukasl

Njukasl i Vila priredili su nam sjajan meč, pogotovo u drugom poluvremenu.

Delovalo je da će se Aston Vila vratiti u Birmingem sa tri boda u džepu, naročito kada je Oli Votkins u 86. minutu postigao svoj 13. gol u sezoni i 11. u Premijer ligi.

Sjajno je reagovao na centaršut sa leve strane, glavom je u padu zahvatio loptu, ona se od prečke odbila iza gol linije.

Mogla je Vila i do drugog gola, u samom finišu su imali veliku priliku, ali je u tom četrtom minutu nadoknade, posle centaršuta sa leve strane koji je uputio Džejkom Marfi, Džamal Lasel glavom loptu prosledio u mrežu.

Svrakama će ovaj bod mnogo značiti u borbi za opstanak, dok je sa druge strane klub iz Birmingema propustio još jednu šansu da se ozbiljnije umeša u borbu za mesta koje donose plasman u Ligu šampiona.

U narednom kolu 20. marta Njukasl gostuje Brajtonu u meču sezone za ta dva kluba, dok dan kasnije Aston Vila dočekuje Totenhem.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading