ZVEZDA ZAVRŠILA PET POJAČANJA U JEDNOM DANU: Na Marakani potpisi kao na traci!

Autor:

Sport

12.03.2021

17:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski klub Crvena zvezda predstavio je u petak petoricu omladinaca sa kojim su potpisani profesionalni ugovori.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Crvene zvezde

Zbog dobrih partija u omladinskim selekcijama Crvene zvezde, klub je odlučio da nagradi talentovanu decu koja će predstavljati budućnost kluba.

Prve profesionalne ugovore poptisali su Aleksa Stojković (2002, prednji vezni), Pavle Bjelanović (2003, desni bek), Marko Stojanović (2003, prednji vezni), Stefan Pirgić (2003, prednji vezni), Ognjen Stojković (2004, levi bek).

Budući prvotimci Zvezde će nastaviti da rade i stasavaju u omaldinskoj školi crveno-belih, a na promociji igrača posebno ponosan bio je predsednik Crvene zvezde Svetozar Mijailović.

- Čestitam momcima. Ovo je prvi profesionalni ugovor koji su potpisali. Nadam se da je ovo tek njihov početak i da će potpisati još mnogo ugovora, kao i uspeti u ovom sportu. Od igrača sve zavisi, kako ćete prihvatiti svoje obaveze, težak rad i odnos prema fudbalu. Pored treninga savetujem dečake da nastavite da se obrazuju, jer će im to pomoći u poslu kojim se bave. Želim im zdravlje, ljubav, jer bez ljubavi prema fudbalu, a i prema svojim bližnjima teško mogu napredovati u životu. Nadam se da će imati puno sreće i uspeha u daljoj karijeri - rekao je Mijailović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading