MILAN OŠTEĆEN NA "OLD TRAFORDU": Licemerni Pioli BESAN kao RIS, a protiv Zvezde mu sudije NISU SMETALE?!

Autor:

Sport

11.03.2021

21:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stefano Pioli bez dlake na jeziku nakon remija Mančestera i Milana.

RepublikaFoto: Starsport
Trener Milana Stefano Pioli

Fudbaleri Milana remizirali su na "Old Trafordu" sa Mančester junajtedom 1:1, a trener "rosonera" Stefano Pioli ponosan je na izdanje svojih izabranika.

Italijan je nakon susreta izjavio da je sedmostruki prvak Evrope oštećen jer vezista Kesi nije igrao rukom prilikom gola koji je dao u prvom delu susreta, a koji je poništen nakon pregledanja VAR tehnologije.

Pokazali smo timski duh. Igramo na svaka tri, četiri dana, ali ovi momci se nikad ne predaju. Iako su ovo možda i odlučujući trenuci sezone, a igramo paralelno na dva koloseka, u Seriji A i Ligi Evrope, tokom pauze zbog obaveza reprezentacija ćemo možda biti u prilici da udahnemo malo vazduha. Čekaju nas tri bitne utakmice, protiv Napolija na San Siru, revanš sa Mančesterom, pa put u Firencu. Posle toga ćemo se odmoriti. Makar oni koji ne budu išli u državne timove - rekao je Pioli, pa dodao:

- S klupe ništa nisam video, osim da je postigao sjajan gol. Što je za njega bitno, jer je igrao kvalitetno. Da je priznat, dao bi nam još više snage. Kesi me je posle susreta uveravao da nije dirao loptu rukom - zaključio je Stefano Pioli.

Podsetimo, Crvena zvezda je oštećena u "gradu mode" u finišu 2. meča 1/16 finala protiv Milana, a niko iz redova velikana se tada nije osmelio da komentariše suđenje.

Podsetimo, revanš susret Milan-Mančester junajted igra se narednog četvrtka na "San Siru".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading