OVO ĆE RAZBESNETI "DELIJE": Šta će reći Savo? Partizan bi bio ŠAMPION da je Stanojević počeo sezonu!

Autor:

Sport

11.03.2021

20:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Stanojević je napravio brutalan niz na klupi Partizana, a postavlja se pitanje da li bi to bilo dovoljno za titulu da je čitavu sezonu proveo na klupi kluba iz Humske.

RepublikaFoto: Starsport
Trener Partizana Aleksandar Stanojević i Savo Milošević

Iskusni Milovan Đorić rekao je u intervjuu za "Objektiv" da je Aleksandar Stanojević preporodio Partizan, kao i da bi crno-beli imali znatno veće šanse za titulu da je ranije seo na klupu umesto Save Miloševića.

Zvezda se pokazala kao najbolji tim. Crveno-beli imaju dva sastava koja u svakom trenutku mogu na teren i sa tim fondom igrača već mogu da se proglase prvacima. Aleksandar Stanojević je učinio mnogo, napravio je čuda sa Partizanom! Vidi se trenerska ruka, ali bodovna razlika je bila prevelika. Možda će u Kupu uspeti da nadoknadi propušteno - ocenio je Đorić.

RepublikaFoto: Starsport
Milovan Đorić i Slaviša Kokeza

Podsetimo, u momentu kada je počeo Stanojevićev drugi mandat na klupi "parnog valjka", vicešampion Srbije je zaostajao šest bodova za liderom Crvenom zvezdom, dok branilac titule, nakon "četvorke" protiv Mačve, sada ima devet bodova viška.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading