Tadić vozio 56 km/h i ostao bez dozvole: ENGLESKA POLICIJA BEZ MILOSTI PREMA SRBINU!

Autor:

Sport

18.11.2017

22:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Sautemptona Dušan Tadić ostao je bez vozačke dozvole na čak šest meseci! Sigurno se svi pitaju šta je razlog za ovakvu drakonsku, a pravi razlog je prekoračenje brzine i to za 6 kilometara na čas više od propisanog.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nema popusta kod engleske policije ni za poznate

- Tadić je svoj 67.000 evra vredan "porše kajen" vozio brzinom većom od dozvoljene u blizini Sautemptonovog stadiona "Sent Meri". Zbog toga što je ponovio isti prekršaj, sud u Alderšotu oduzeo mu je vozačku dozvolu na pola godine, kaznio ga novčano i sa šest bodova - piše tiražni britanski list "Dejli mejl".

U reonu oko stadiona dozvoljeno je upravljati automobilom pri brzini ne većoj od 50 km/h, a Tadić je vozio, prema podacima radarske kontrole, ravno 56!

Ovo je bio razlog da prekršajni sudija odredi oštru kaznu za srpskog igrača, iako bi svi na drumovima u Srbiji podrazumevali da postoji prekoračenje na koje može da se progleda kroz prste.

Kod Engleza popusta ipak nema, pa će tako Tadić morati ubuduće da moli neke od klupskih drugova da ga voze na trening, ili da plaća gradski taksi.

U prošlosti su zbog prekoračenja brzine i vožnje pod dejstvom alkohola kažnjavani Vejn Runi, Jaja Ture, Sesk Fabregas, Karim Benzema, Arturo Vidal, Niklas Bentner, Andreas Pereira, Veliton, Stiven Pijenar, Ditmar Haman, Adrijano, Luka Toni i brojni drugi.

Slaba uteha za Dušana Tadića...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading