SRBIJA JE AUTSAJDER U KVALIFIKACIJAMA: Grujić pravo u METU o "orlovima"!

Autor:

Sport

10.03.2021

17:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se Marko Grujić nakon velikog rezultata portugalskog predstavnika u eliti.

Vezista Porta Marko Grujić

Srpski vezista Marko Grujić, nakon prolaza Porta nad Juventusom u osmini finala Lige šampiona, izjavio je da će "orlovi" biti autsajderi u kvalifikacionoj grupi za odlazak na Svetsko prvenstvo u Kataru sa Portugalom, koji ima vrhunsku reprezentaciju.

Da se ne lažemo oni su izuzetna reprezentacija. Mi ćemo na tom meču biti blagi autsajderi. Puni su kvaliteta. Moj saigrač Oliveira je fenomenalan, a opet nije u startnoj postavi. Baš su dobar tim. Ali igramo na našem terenu - poručio je Grujić za "Mocartsport". 

RepublikaFoto: Starsport
Piksija čeka "pakao" - Marko Grujić

Interesantno je da će bivši vezista Crvene zvezde biti, po svemu sudeći, jedini srpski predstavnik u četvrtfinalu elitnog takmičenja.

To je splet slučajnosti. Ima Srbija mnogo bolje i veće igrače od mene. Ali ovo trenutno jeste san. Igraću četvrtfinale Lige šampiona, tome sam težio od pionirskih dana - dodao je Marko Grujić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading