NOVI PREDSEDNIK SPREMIO GROM IZ VEDRA NEBA: Barselona POSLALA ZVANIČNU PONUDU za Mesijevog kuma!

Autor:

Sport

10.03.2021

14:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đan Laporta izgleda je obrnuo ploču, pa umesto praznih obećanja šalje zvanične ponude, i to kakve!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Može li Laporta da spoji Mesija i Aguera u Barseloni?

Kako ističe "TyC Sports", Barselona je poslala zvaničnu ponudu za Serhija Aguera!

Kako ističu, "Blaugrana" je Argentinca odabrala sa uverenjem da bi njegov dolazak Mesija ubedio da ostane u klubu do kraja karijere.

Kumovi odavno sanjaju o tome da zaigraju zajedno, ali je nekako delovalo kao da će to uraditi u Mančester sitiju, a ne u Barsi, ali eto, i čudnije stvari događale su se u ovoj ludoj igri koju obožavamo.

- Mi smo kao stari venčani par. On stalno nešto kuka, ali se super slažemo, obožavao bi da zaigramo zajedno - svojevremeno je o Mesiju istakao popularni "Kun", tako da je jasno da želja postoji, ali šta realnost ima da kaže o tome?

RepublikaFoto: instagram.com/10aguerosergiokun
Serhio "Kun" Aguero

Pa, da Aguero više nije najbolji špic na planeti kakav je godinama bio, iako je ogromno fudbalsko znanje očigledno svaki put kada dođe u kontakt sa loptom.

Nažalost, to radi previše retko, pošto je godinama sve češće i češće van terena zbog povreda.

Postigao je Aguero za Siti čak 256 golova tokom desetogodišnjeg mandata na "Etihadu", o trofejima da ne pričamo, ali je možda u 33. godini vreme da pređe u, barem za nijansu, manje zahtevnu Primeru.

RepublikaFoto: Tanjug
Heroj Sitija mogao bi uskoro da se preseli u toplije predele

Već 15 godina igraju Mesi i Aguero zajedno za "Gaučoše", pa zaista deluje kao da je pravo vreme da urade isto i na klupskom nivou.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kun i Mesi u dresu Argentine

Mesiju ugovor sa Barsom ističe 30. juna, ali posle ovih vesti, deluje kao da je Laporta našao najbezbolniji način da zadrži najveću zvezdu u klupskoj istoriji.

Gospodin Laporta mogao bi da ispuni mnogima dugogodišnju želju i da spoji dva maga, a ako se Aguero besprekorno uklopi, Katalonci bi mogli silovito da se vrate u sam vrh evropskog fudbala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading