NEVERICA U BAJERNU: Raskid posle 10 godina vernosti, BAVARCI VEĆ KAPARISALI ZAMENU!

Autor:

Sport

10.03.2021

12:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbal je okrutna maćeha, svet gde je pitanje koje se najčešće postavlja "Šta si uradio za mene u skorije vreme?", a uspesi munjevitom brzinom zaboravljaju, pa je tužnu sudbinu doživeo jedan od najzaslužnijih za dominaciju Bajerna poslednjih godina.

RepublikaFoto: Ap photo
Džerom Boateng napustiće Bajern kada mu istekne ugovor ovog leta

Posle deset dugih i veoma uspešnih sezona, Džerom Boateng napustiće tabor Bavaraca.

Nisu uspeli klub i povremeni reprezentativac Nemačke da se dogovore oko produžetka saradnje, centarhalf veruje da je i dalje na vrhuncu, dok se Flik i uprava ne slažu, pa će od leta biti slobodan u izboru nove sredine.

Kada inače veoma suzdržani Karl-Hajnc Rumenige oseti potrebu da vam  poruči da "se spustite na zemlju", onda to nije dobar znak.

Odlazak se nazirao sve češće tokom poslednje dve godine, ali je kap koja je potencijalno prelila čašu Boatengovo potencijalno učešće u smrti bivše devojke.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KASIA (@kasia_lenhardt)

Iako te glasine i dalje nisu potvrđene, "Russia Today" i nekolicina nemačkih portala prenele su vest o tome kako je preminuloj Kasiji Lenard bilo pocepano uvo u momentu smrti, što se ne poklapa sa samoubistvom.

Bajern je uvek izbegavao skandale, pa je možda to bio i presudan faktor kod ovako teške odluke.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Upamekano će biti čovek koji će odmeniti Boatenga, pošto u junu stiže za 60 miliona evra!

Nije Boatengu pomagala ni ogromna plata od 12 miliona evra po sezoni, koju nije hteo značajno da smanjuje, pa će sada Dajo Upamekano od leta da ga odmeni za nerealnih 60 miliona evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading