OTKUD JOJ PRAVO?! Tačijeva mezimica i navodna ljubavnica Medlin Olbrajt OPLELA PO ŠPANCIMA ZBOG ODKLUKE O MEČU SA TZV. KOSOVOM!

Autor:

Sport

10.03.2021

09:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vlora Čitaku, dežurna "skandal-majstorka" u redovima najbližih saradnika ratnog zločinca Hašima Tačija, odlučila je da svojim kritikama upliva i u fudbalske vode.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
FS Španije zadao je još jedan udarac tzv. Kosovu u borbi za pravdu za srpsku braću!

O gospođici Čitaku pisali smo vam bezbroj puta, pošto se njeni gafovi i ekcesi ne mogu nabrojati na prste, a možda ni uz pomoć digitrona, a sada je odlučila još i da prošire interesne sfere, pa je osula paljbu po Fudbalskom savezu Španije zbog "neprikladnog tretmana" prema nepostojećoj državi.

"Crvena furija" i tzv. Kosovo treba da se sretnu na početku kvalifikacija za Mundijal, ali ako reakcije svih albanskih uticaja na "teritoriju Kosovo", kako Španci insistiraju da će je zvati, kako neformalno, tako i zvanično, budu ovako ekstremne, teško da će se susret uopšte odigrati.

Naime, FS Španije se prilikom predstavljanja spiska igrača koji će biti na raspolaganju selektoru Luisu Enrikeu zamerio Prištini, a Fudbalski savez takozvanog "Kosova" je odmah izdao saopštenje.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Objava spiska Luisa Enrikea naišla je na bizarnu reakciju Tačijeve mezimice

Istakli su da je takav tretman nedopustiv i da je moguće da zbog toga i ne dođe do odigravanja meča, ukoliko Španci nastave da ih tretiraju kao nepostojeću državu, koju Španija nikada i nije priznavala.

Meč Španije i tzv. "Kosova" je zakazan za 31. mart u Sevilji, ali je u susret njemu reagovala nekadašnja ambasadorka u SAD, i to preko Tvitera, gde je objavila sledeće:

Hmmm (smajli koji se osmehuje). Pozdrav iz Republike Kosovo - napisala je Čitaku na objavu FS Španije u kojoj se Kosovo tretira kao teritorija.

 

 

Nije jasno da li će UEFA ili FIFA reagovati sa bilo čije strane, ali je jasno da Španci u svojoj državi mogu da rade šta hoće, te da ih izmišljenja država neće naterati da promene odluku.

Inače, o Čitaku je pisac Dejan Lučić obelodanio seznacionalnu informaciju tokom gostovanja na TV Hepi.

Vljore Čitaku vedri i oblači. Ja sam istraživao odakle njoj tako dobre veze u Stejt departmentu. Kažu mi da je ona lezbijka po zadatku i da je u vezi sa Medlin Olbrajt - tom je prilikom istakao Lučić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading