DA LI JE TO MONCA ILI MILAN? Berluskoni od kluba iz Serije B PRAVI NOVE "ROSONERE", posle Balotelija i Boatenga STIŽE JOŠ JEDNA VELIKA ZVEZDA!

Autor:

Sport

09.03.2021

12:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Silvio Berluskoni možda nije više usko upleten u vođenje crveno-crnih iz grada mode, ali od Monce planira da napravi ozbiljan fudbalski projekat.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Adrijano Galijani i Silvio Berluskoni prave čudo od Monce!

Tu ambiciju pokazao je nekadašnji vrh Milana čim je stigao u Seriju B, ali sada postaje sve očiglednija.

Najpre su doveli Kevina Prinsa Boatenga, potom i kontroverznog Marija Balotelija, a sada kada su na 2. mestu u drugom rangu italijanskog fudbala i nadomak Serije A, apetiti rastu, pa su Galijani i Berluskoni "pikirali" zvezdu Fiorentine.

Ne, nije u pitanju jedan od sjajnih Srba u redovima "Viola", pošto Milenkovića i Vlahovića bez tračka sumnje ček znatno svetlija budućnost, već je reč o Frenku Riberiju!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Frenk Riberi na meti je potencijalnog povratnika u Seriju A!

Polovina legendarnog "Roberi" tandema sa Arjenom Robenom, nekada je "francuski pirat", tako nazvan zbog stravičnog ožiljka na licu, gospodario Ligom šampiona i Bundesligom u Bajernu, ali sada, u poznim igračkim danima, i dalje na zavidnom nivou igra u nešto slabijoj Seriji A.

Na 19 mečeva ove sezone postigao je gol i dodao pet asistencija, ali nema više fizičke predispozicije potrebne za najviši nivo, pa bi Monca mogla da bude idealan kompromis.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Polovina legendarnog "Roberi" tandema sa Robenom na leto bi mogao da napusti "Viole"

Biće prostora za njega u ekipi, ali zahtevi neće biti preveliki, dok ovaj relativno mali klub dobija i medijsku pažnju koja prati legende poput Riberija.

Berluskoni i Galijani uopšte se ne šale!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading