MOŽE LI ON BITI PIKSIJEV "IKS FAKTOR"?! Buši mreže velikana, DOMINIRA U PRIMERI, a sada JE SPREMAN I DA IZGINE ZA SRBIJU!

Autor:

Sport

09.03.2021

09:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novo ime osvanulo je na spisku čoveka koji je preuzeo selekciju Srbije, i to ime koje bi moglo da ima veliki uticaj na igru "Orlova"!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novo ime osvanulo je na Piksijevom spisku!

Selektor Dragan  Stojković po prvi je put pozvao Uroša Račića u reprezentaciju Srbije.

Ovaj 22-godišnjak iz godine u godinu sve bolje igra od kada se kao dečačić iz Kraljeva uputio najpre ka Beogradu, a onda i "belom svetu".

OFK Beograd, Zvezda, pa prelazak u Valensiju, koja ga je prosledila Famalikau na pozajmicu, gde je toliko impresionirao da je već sledeće sezone, iliti ove, postao sastavan deo tima iz trećeg po veličinu grada u Španiji.

RepublikaFoto: Starsport
Preko OFK Beograda i Zvezde Račić je stigao do Valensije

 

Prvi gol u dresu "slepih miševa" postigao je ni manje ni više nego protiv armirane odbrane Atletiko Madrida, a sada ne krije ekstazu što ga je Piksi konačno uvrstio na spisak.

- Poziv u reprezentaciju je ispunjenje mojih snova. Nek mi Bog da zdravlje, a da li ću igrati ili ne, o tome nek odluči selektor. O selektoru znam sve kao i drugi u našoj zemlji. Dragan Stojković Piksi je naš najbolji igrač svih vremena. Radujem se što ću imati rpiliku da ga upoznam - istakao je Račić u razogovoru sa "Kurirom".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Uroš Račić u duelu sa Mesijem

Nekada je igrao "desetku" za "Orliće", ali je vremenom izrastao u mini-verziju Nemanje Matića, visokog 193 centimetra i sposobnog da se nosi sa bržim i jačim od sebe.

- Verujem da je ovo dobar tajming jer je sezona u punom jeku, a odigrao sam skoro sve minute u ovoj godini - istakao je Račić. 

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Zbog koruplentnog stasa mnogi Račića porede sa Nemanjom Matićem

Primera važi, sa razlogom, za drugu ili treću najbolju ligu na svetu, ali Račića to ne plaši, već se raduje učestalim okršajima sa "krem de la kremom" svetskog fudbala.

- To su sve majstori fudbalske igre, Mesi je najbolji na svetu! Kros je klasa koja traje godinama, a Modrić je neverovatan. baš on je na mene ostavio najveći utisak, cenim ga mnogo i kao čoveka - zaključio je novopečeni reprezentativac Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading