TOTENHEM PRONAŠAO FORMU: Kejn i Bejl se igrali fudbala, Sparsi PREGAZILI Milivojevićev Palas!

Autor:

Sport

07.03.2021

21:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Totenhema razbili su Kristal Palas sa 4:1 u okviru 27. kola Premijer lige.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Totenhem sa njima dominira... Hari Kejn i Geret Bejl

Totenhem je potpuno zasluženo stigao do treće pobede u nizu u engleskom šampionatu, a ponovo su dominirali Hari Kejn i Geret Bejl.

Meč na velelepnom stadionu u Severnon Londonu počeo je veoma mirno. Domaćin je imao loptu u svojim nogama, ali nije mogao ozbiljnije da pripreti golu Guaite.

Ipak, sve se promenilo u 25. minutu. Moura je ukrao loptu i uposlio Kejna, koji je uputio savršenu asistenciju Bejlu za vođstvo Totenhema od 1:0.

Imali su Pevci još nekoliko prilika u narednom periodu, ali kako se bližio kraj poluvremena Palas je bio sve bolji. U prvom minutu nadoknade usledio je šok za Murinja i njegove fudbalere, Milivojević je maestralno centrirao, a Benteke džinovski skočio i preciznim udarcem glavom savladao Ljorisa.

Ovaj gol je pozitivno delovao na Totenhem, koji je dosta bolje zaigrao startom drugog poluvremena i to mu se ubrzo isplatilo.

Regilon je centrirao, a Kejn je glavom dodao do Bejla, koji je potom, takođe, glavom sproveo loptu u mrežu za 2:1 u 49. minutu. Samo tri minuta kasnije najlepši detalj utakmice.

Doerti je dodao do Kejna, a ovaj je prelepim udarcem iz prve iskosa sa 20 i kusur metara savladao nemoćnog Guaitu.

Do kraja meča Kejn postiže još jedan gol, Son je bio asistent, a Englez je lako sproveo loptu u praznu mrežu. VAR je gledao da li je možda bilo ofsajda, ali je gol Totenhema na kraju priznat.

Trećom pobedom u nizu u Premijer ligi Sparsi su skočili na šesto mesto i sad imaju samo dva boda manje od mesta koje vodi u Ligu šampiona. Sa druge strane Kristal Palas je 13.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading