(VIDEO) IBRAHIMOVIĆ PONOVO U ŽIŽI SRPSKE JAVNOSTI: Zlatan na zidu drži "Kosovku devojku"

Autor:

Sport

06.03.2021

09:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zlatan Ibrahimović je poslednjih nekoliko nedelja glavna tema u Srbiji.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Zlatan Ibrahimović

Ibrahimović je pre svega bio na meti huligana na utakmici Crvena zvezda Milan, pa je učestvovao na kultnom festivalu u Sanremu na koji je izašao uz pesmu "Jutro" koju peva Nad Topčagić, a na kraju je i zajedno nastupio sa Sinišom Mihajlovićem.

Ipak, to nije sve pošto je prgavi Šveđanin još jednom dospeo u centar pažnje srpske javnosti. Na društvenim mrežama pojavio se snimak iz Ibrahimovićevog doma.

Na tom video klipu vidi se njegov razgovor sa suprugom Helenom Siger, dok na zidu stoji kopija slike Uroša Predića "Kosovka devojka".

Svi u Srbiji su se odmah zapitali otkud na Ibrinom zidu jedno od najpoznatijih srpskih umetničkih dela. Ipak, jedno je sigurno, Ibrahimović će posle ovoga biti još draži ljubiteljima fudbala u našoj zemlji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zoran

06.03.2021 12:37

Ibra je gospodin situacije, sa kosovkom devojkom, sa Topčagićkom ili bez, jednostavno svestan svojih vrednosti kao sportista, čovek "mangup" nadnacionalan....