MILIVOJEVIĆ VIŠE NEĆE IGRATI ZA SRBIJU: Neka im je na čast, uspeli su da me sklone iz reprezentacije!

Autor:

Sport

06.03.2021

09:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski fudbaler Luka Milivojević nije se našao na spisku novog selektora Dragana Stojkovića Piksija.

RepublikaFoto: Starsport
Luka Milivojević

Milivojević je za "Večernje novosti" izjavio da su glavni krivci za njegovo neigranje u reprezentaciji Srbije ljudi iz FSS-a.

Ljudima u Savezu na čelu sa predsednikom želim da kažem da su uspeli u tome (na čemu su radili još pre Svetskog prvenstva) da me oteraju iѕ reprezentacije. Sebi zameram što se odavno nisam povukao, iako sam video mnoge stvari koje su radili (mešetarenja, menadžerisanja, sklanjanja igrača pred Svetsko prvenstvo, smenjivanje selektora, smenjivanje kapitena, podmetanje iѕjava određenim igračima i pomoćnim trenerima).

Bivši vezista Crvene zvezde nastavio je u istom ritmu.

Za te stvari sam rekao i saigračima i javnosti, i njima i predsedniku u Londonu lično, ali sam ostajao zarad saigrača i ekipe i verovao da će biti bolje. Neka im je na čast šta su radili. Želim reprezentaciji Srbije puno sreće i uspeha u budućnosti.

RepublikaFoto: Starsport

Za kraj Milivojević je novom selektoru Draganu Stojkoviću Piksiju poželeo sreću na klupi reprezentacije Srbije.

Želim ovom prilikom javno da se zahvalim novoizabranom selektoru i da mu poželim sreću i uspeh u daljem radu, što mi je verovatno nesvesno pomogao da donesem odluku o kojoj sam već duže razmišljao, a to je da se definitivno oprostim od dresa reprezentacije Srbije sa svojih 29 godina - zaključuje Milivojević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading