GOTOVO: Kraj sage oko Lalatovića! Poznato ko će TRENIRATI Vojvodinu sledeće sezone!

Autor:

Sport

05.03.2021

16:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznata sudbina trenera Vojvodine Nenada Lalatovića.

RepublikaFoto: Starsport
Trener Vojvodine Nenad Lalatović

Sportski direktor Vojvodine Milan Kosanović izjavio je da će Novosađani pokušati da nastave saradnju sa aktuelnim trenerom Nenadom Lalatovićem, odnosno da će mu ponuditi novi ugovor.

Prvi trener sa kojim će se pričati o novoj sezoni i kome će biti ponuđen ugovor je Nenad Lalatović, odnosno njegov stručni štab. Niko iz kluba o tome nije pričao ni sa jednim drugim trenerom u Srbiji. U zavisnosti od zahteva kluba, on će se izjasniti da li želi to da prihvati ili možda ima neku bolju ponudu. U svakom slučaju, ako idemo ka podmlađivanju tima, onda se ne traži rezultat - rekao je funkcioner velikana sa "Karađorđa".

Podsetimo, Lalatović je u poslednje vreme imao brojne javne istupe usmerene prema upravi novosadskog tima, a poslednji u nizu bio je uoči meča sa Partizanom u Humskoj, koji je pripao crno-belima rezultatom 2:0.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading