SUDIJSKI EKSPERT IZAZVAO ZEMLJOTRES: Da li je bio PENAL za Zvezdu? Analiza koja je šokirala Srbiju!

Autor:

Sport

05.03.2021

16:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sudijski ekspert Zdravko Jokić prokomentarisao je sporne situacije sa duela TSC Crvena zvezda u meču 25. kola Superlige Srbije.

RepublikaFoto: Starsport
Sudijski ekspert Zdravko Jokić imao je pune ruke posle... Detalj sa utakmice TSC - Crvena zvezda

Crveno-beli su slavili sa 3:1 posle velike bure u drugom poluvremenu. Oba tima su dobila po penal, ali su i ostala sa igračem manje.

Sve je krenulo od direktnog crvenog kartona za Milana Gajića. Bek Crvene zvezde faulirao je kao poslednji igrač odbrane Đura Zeca, a sudija Simović mu je pokazao put u svlačionicu.

Ovde je Gajić povukao igrača, usporio ga i onemogućio ga. Penal je postojao, crveni karton je zato što su korišćene ruke kod faula. Da je Gajić startovao na loptu, bio bi žuti karton uz kazneni udarac - rekao je Jokić.

Druga sporna situacija viđena je desetak minuta kasnije, Ivanić je pao u šesnaestercu posle kontakta sa Tomanovićem. Simović je odmah pokazao na belu tačku, a kapitenu TSC-a pokazao je žuti karton, a zatim još jedan zbog prigovora, pa je i domaćin ostao sa igračem manje.

Kolenom dolazi do kontakta i Ivanić istog mometna pada, jer je udaren pozadi u butinu. Igrač je dobio žuti karton za protest, a posle je usledila verovatno neka psovka, pa je Tomanović dobio i drugi žuti karton - zaključio je Jokić.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading