IZNENAĐENJE NA PIKSIJEVOM SPISKU: Reprezentacija Srbije dobila NEOČEKIVANO pojačanje!

Autor:

Sport

05.03.2021

15:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliko iznenađenje na spisku reprezentativaca Srbije priredio je Dragan Stojković Piksi.

RepublikaFoto: FSS
Reprezentativci Srbije slave u Norveškoj

Novo ime koje mnogi nisu očekivali našlo se na spisku novog selektora reprezentacije Srbije Dragana Stojkovića Piksija, a reč je o Marku Petkoviću, defanzivcu TSC-a i nekadašnjem kapitenu Crvene zvezde.

Mislim da nijedan fudbaler na svetu ne igra da bi izgbio. Tako sam i ja uvek verovao u sebe. Celu karijeru radim pošteno i nikada se nisam predavao. Osećaj zbog poziva u reprezentaciju je fenomenalan. Želim da uživam u ovom momentu, a potrudiću se da opravdam poverenje kako bi što duže trajao - rekao je Petković za "Mocartsport", pa je dodao:

Ne znam da li postoji bolja prilika da izrazim zahvalnost klubu i svim ljudima u njemu, kao i pokojnom treneru Zoltanu Sabu, nego što je ovaj poziv. Ovo je velika stvar za TSC, koji je klub na čvrstim temeljima, ide pravim putem i ovo će biti samo motiv drugim igračima da veruju. Meni je ovde divno, odlično sam se adaptirao, a ovo što mi se dogodilo je i njihov uspeh, jer samo dobra grupa može da izbaci kvalitetnog pojedinca - poručio je Marko Petković.

Podsetimo, Petković ima 28 godina, u Bačku Topolu je stigao letos iz portugalske Tondele, a dres "orlova" nosio je u dva navrata od 2015. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading