KOGA NEMA BEZ NJEGA SE MOŽE: Ko je zauvek otpisan, a na koga Piksi računa u reprezentaciji?

Autor:

Sport

05.03.2021

12:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor Srbije je najavio iznenađenja na spisku za kvalifikacione mečeve za Svetsko prvenstvo 2022, i tako je i bilo, šansu su dobile mlade snage, ali ima i nešto iskusnijih uzdanica.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbalska reprezentacija Srbije

Piksi je uvrstio u tim Ivana Ilića, Uroša Račića, Andrije Živkovića, ali sigurno niko nije očekivao imena Nenada Krstičića i Marka Petkovića u državnom timu. 

Najupečatljivije je svakako odsustvo doskorašnjeg kapitena Aleksandra Kolarova koji je ključni meč sa Škotskom propustio zbog povrede za koji su mnogi smatrali da nije bila toliko ozbiljno, no ovo je samo Stojkovićeva odluka.

Precrtana su još neka velika imena Luka Milivojević, koga je Tumbaković vratio posle sukoba sa Krstajićem, nema ni Adema Ljajića, a sigurno je iznenađenje što nema ni štopera Napolija Nikole Maksimovića.

RepublikaFoto: Starsport
Aleksandar Kolarov

Nema još nekolicine fudbalera koji su povremeno bili pozivani u državni tim. Počevši od golmana Emila Rockova i Borisa Radunovića, preko Nikole Maraša, Danijela Aleksića, Saše Zdjelara, Lazara Ranđelovića, Danijela Aleksića, pa sve do Nemanje Milunovića i Milana Rodića.

Ono što se spekulisalo prethodnih dana se nije obistinilo, Urođ Đurđević nije dobio poziv uprkos tome što briljira u Segundi u dresu Sportinga iz Hihona.

Umesto Mijata Gaćinovića je pozvan Marko Petković, Matija Nastasić i Nemanja Radoja nisu ni mogli da budu na spisku, jer su povređeni, kao ni Aleksandar Katai, jer je on tek počeo da igra posle preležane bolesti.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading