OTKRIVENO: Evo zašto Luka Jović nije dobio šansu u Real Madridu!

Autor:

Sport

05.03.2021

10:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zinedin Zidan nije pružio šansu srpskom napadaču Luki Joviću u Real Madridu, ali ju je redovno dobijao Francuz Karim Benzema, a sada je otkriveno i zašto.

Luka Jović

Francuski fudbaler u jednom kratkom intervjuu priča o svom odnosu sa Zidanom...

- On je poput mog starijeg brata. Uvek je tu da me posavetuje van terena- rekao je Benzema, a ovakav odnos na relaciji trener-igrač nije baš normalna stvar u velikim klubovima.

Upravo u francuskom fudbaleru Real Madrid je, kao i Zinedin Zidan, video glavnu zvezdu nakon odlaska Kristijana Ronalda.

- Bio sam srećan sa Kristijanom, ali njegov odlazak mi je omogućio da igram u drugačijoj ulozi. On postiže 50 golova po sezoni i tome morate da se prilagodite. Dok je bio tu bio sam srećan, jer je jedan od najboljih na svetu- dodao je napadač Madriđana.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Karim Benzema

On je u ovom kratkom intervjuu govorio i o idolima iz detinjstva, kada je počinjao da igra fudbal.

- Nemam idole, ali imam uzore. Recimo, bivši igrač Real Madrida, Brazilac Ronaldo, jedan je od mojih uzora. Divim se i Majku Tajsonu. On i ja smo došli sa dna i stigli do vrha. Niko nam ništa nije poklonio- rekao je francuski fudbaler.

Zbog prevelikog poverenja koje je prethodnog leta, tokom jesenjeg dela sezone i u januarskom prelaznom roku Zinedin Zidan imao u Karima Benzemu, Luka Jović je otišao na pozajmicu u Ajntraht iz Frankfurta, što se ispostavilo kao loša odluka jer se Francuz povredio, a Real ima ogroman problem sa postizanjem golova.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading