UKUS ITALIJE STIŽE U VULVERHEMTPON: Dani Espirita Santa na Ostrvu ODBROJANI, MENJA GA LEGENDA MILANA!

Autor:

Sport

04.03.2021

20:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nuno Espirito Santo veoma je blizu otkaza u Vulverhemptonu. Jedno od najprijatnijih iznenađenja u Premijer ligi poslednjih godina igra daleko ispod očekivanje ove sezone, pa bi Portugalca uskoro mogao da zameni jedan vatreni Italijan.

RepublikaFoto: instagram.com/gennarogattuso8
Mladi Andrea Pirlo (sada trener Juventusa) i Đenaro Gatuzo (trener Napolija) na dužnosti sa Italijom

Karlo Anćeloti uskoro bi mogao da dobije društvo u Engleskoj, pošto se huška da bi Đenaro Gatuzo mogao da preuzme Vulvse!

Neizostavni deo Anćelotijevih ludački uspešnih sastava u Milanu, Gatuzo je tokom igračkih dana važio za najpožrtvovanijeg buldoga od veznjaka koji je na planeti u tom periodu postojao, ali kao trener još uvek nije dostigao iste visine.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Đenaro Gatuzo tokom perioda na klupi Milana

Posle Siona, Palerma, OFI-a i Pize ovaj 43-godišnjak oprobao se na najvišem nivou kao šef struke voljenih "rosonera" između 2017. i 2019, ali taj period neće ostati upamćen kao previše uspešan.

Potom je preuzeo Napoli, gde je odmenio Anćelotija, ali bi uskoro mogao i taj klub da napusti, i da se preseli u hladnije predele, na kišovito Ostrvo.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ukoliko ne uspe da podigne Vulvse sa 12. mesta u Premijer ligi, Espirita Santa mogao bi da zameni Gatuzo

Njegov tvrd stil igre mogao bi da bude savršen za engleski fudbal, pa ukoliko Espirito Santo uskoro ekipu ne podigne sa 12. mesta u Premijer ligi, možda i ranije nego očekivano dobijemo priliku da se u to uverimo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading