KARLO ANĆELOTI "ZAPALIO" ITALIJU: Da li će mu Antonio Konte ISPUNITI ŽELJU?

Autor:

Sport

04.03.2021

19:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Menadžer Evertona Karlo Anćelosti je jasno i glasno rekao da iz sveg srca želi da Milan postane šampion Italije...

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Karlo Anćeloti

Bio je fudbaler Parme, Rome i Milana. Bio je trener Parme, Juventusa, Milana i Napolija. Ali, Karlo Ančeloti ne krije da je njegovo srce obojeno u crveno i crno.

- Nadam se da će Milan biti prvak, mada će to biti teško. Inter trenutno diktira jak ritam. Bojim se da mi moj prijatelj Konte neće uslišiti želju- rekao je Anćeloti.

U bogatoj trenerskoj karijeri Karlo je učio veliki broj fudbalera, a mnogi od njih su kasnije zagazili takođe u trenerske vode. Đenaro Gatuzo, koji sada vodi Napoli i Andrea Pirlo, šef struke Juventusa, samo su neki od njih.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Đenaro Gatuzo

- Pratim šta rade svi moji nekadašnji igrači. Oni, naravno, nemaju moje iskustvo, ali to je dobra stvar za njih, jer znači da su dosta mlađi. Današnji svet počiva na kritikama, ali Pirlo i Gatuzo znaju bolje od mene kako da reše probleme koje imaju u timu.

Otkrio je Karleto da je sa nekima od njih i dalje na telefonskoj vezi.

- Sa nekima od njih se i dalje čujem. Pre nekoliko dana sam pričao sa Filipom Inzagijem. Sa njim se najčešće čujem. Jako sam vezan za njega, kao i za mnoge druge igrače koje sam trenirao, pogotovo iz perioda dok sam bio šef struke Milana- ispričao je Anćeloti.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading