KRSTAJIĆ PREKINUO ZAVET ĆUTANJA: Bivši selektor otkrio zašto je ODUZEO kapitensku traku Branislavu Ivanoviću!

Autor:

Sport

04.03.2021

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pred Svetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine Srbija je promenila selektora, ali i kapitena.

RepublikaFoto: Starsport
Mladen Krstajić i Branislav Ivanović na utakmici protiv Kostarike u Rusiji

Novi selektor Mladen Krstajić odlučio je da oduzme kapitensku traku Branislavu Ivanoviću i uruči je Aleksandru Kolarovu.

Ivanović je ljudski primio tu odluku, ali posle Mundijala u Rusiji više nije igrao za nacionalni tim Srbije.

Posle skoro tri godine Mladen Krstajić je objasnio zbog čega se odlučio da promeni kapitena reprezentacije.

- Nije tu bilo nerazumevanja. Poštujem Baneta i njegovu karijeru, čak smo nešto malo i igrali zajedno u reprezentaciji. Razmišljao sam na duže staze. Danas je neko tu, sutra dolazi neko novi. Hajde da ne pravimo mitove. Imao sam viziju da podmladim reprezentaciju. Gledao sam da neko ko može više da doprinese bude novi kapiten. Moja ideja je bila Aleksandar Kolarov. Moja odluka i moj stav. Nema tu bilo kakve sujete i bilo čega protiv bilo koga. Da se vrati situacija opet bih isto uradio - rekao je Krstajić za Kurir.

RepublikaFoto: Starsport
Aleksandar Kolarov

- Verujem da je Kolarov mogao da izvuče više od svlačionice. Nešto lično protiv Baneta, ili bilo koga, nemam ništa. Onda ide priča, da li ću ga staviti, ili neću. Da li će Bane srušiti Dekija Stankovića? Hajde sad da gledamo Mitrovića, da ga guramo, da ima 110 utakmica. Ako nastavi ovako, srušiće sve rekorde. Kakve veze da li neko ima 30 ili 50 utakmica? Čime se mi bavimo? To su srpska posla! Ko ima najviše utakmica u dresu Srbije? Baš me briga! Ne interesuje me! To su nebitne stvari u životu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
DALE

04.03.2021 21:34

Е мој Крстајићу, не знам само како си то хтео да подмладиш репрезентацију одузимајући капитенку траку Ивановићу и дајући је Коларову, колико је први старији од другог???????

Ika

04.03.2021 23:19

Samo idiot ne moze da vidi da Kolarov ni onda a ni sada ne zasluzuje ni mesto u timu a kamoli kapitensku traku. Njega u defanzivi nema, izleti napred i onda se kao kornjaca vuce nazad. A Bane i dan danas gine 90 min i ostavlja srce na terenu. Bio bi mnogo korisniji od Kolarova i u defanzivi a bogami i ofanzivno. Svi znamo kakav je Bane u prekidima i koliko je golova postigao...