PIKSI TEK ŠTO JE SEO NA KLUPU SAZNAO DOBRE VESTI: Ole Gunar Solskjer GURA Srbiju ka Svetskom prvenstvu!

Autor:

Sport

04.03.2021

08:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragan Stojković Piksi je u sredu promovisan kao novi selektor Srbije, a dan kasnije saznao je dobre vesti.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Srbije

Fudbaleri Srbije 27. marta u Beogradu dočekuju Portugal.

Aktuelni šampion Evrope bi na megdan Orlovima mogao da dođe veoma oslabljen, bez veziste Mančester junajteda Bruna Fernandeša.

Ole Gunar Solskjer ne želi da pusti svog najboljeg fudbalera na reprezentativnu pauzu, jer bi Fernandeš po povratku u Englesku morao da prođe stroge karantinske mere, kao i da bude u izolaciji.

Bruno bi tako propustio nekoliko mečeva, što bi bio ogroman problem za Junajted koji se grčevito bori za plasman u Ligu šampiona.

Engleski mediji prenose da je ova odluka već doneta i da Fernandeš sigurno neće igrati protiv reprezentacije Srbije, ipak i dalje se čeka potvrda samog kluba sa Old Traforda. Neigranjem sjajnog veziste Portugal bi bio žestoko oslabljen, pa bi Srbija imala olakšan posao protiv evropskog prvaka.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Bruno Fernandeš i Kristijano Ronaldo

Pored Solskjera, na reprezentativnu pauzu žalio se i Jirgen Klop, koji ne želi da pusti svoje igrače na kvalifikacije za Svetsko prvenstvo.

Spisak za kvalifikacione mečeve Dragan Stojković objaviće u petak, dok će tokom sledeće nedelje to učiniti i i selektor Portugala i videćemo da li će se na njemu naći Bruno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading