ZBOG NJIH SU GROBARI IMALI NAJVEĆE TRAUME, A SAD SU DOTAKLI DNO: Partizanov dželat na izdisaju, stadion mu postao deponija smeća!

Autor:

Sport

02.03.2021

20:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači Partizana i dalje imaju traume na sam pomen imena Artmedije iz Petržalke.

RepublikaFoto: Starsport
Grobari

Dvomeč i ispadanje posle penala je jedan od najtraumatičnijih trenutaka u istoriji Partizana.

Crno-beli su u oba meča mogli da napune do vrha mrežu Petržalke, ali nisu uspeli u tome, pa su posle penal lutrije ostali bez drugog uzastopnog plasmana u Ligu šampiona.

Slovački tim se nije obrukao u grupnoj fazi najjačeg evropskog klupskog fudbalskog takmičenja. U grupi sa Interom, Portom i Rendžersom osvojili su treće mesto, pa su tako izborili plasman u nok-aut fazu UEFA Kupa, gde ih je eliminisao Levski iz Sofije.

Ipak, skoro dve decenije kasnije Petržalka se nalazi u pravom ambisu. Danas igraju u amaterskom rangu slovačkog fudbala i to sa novim imenom, FC Petržalka.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Simon Vukčević u šoku posle eliminacije Partizana

Stadion Artmedije nalazi se u jezivom stanju, a na društvenim mrežama pojavila se i slika gde se može videti deponija smeća na samom terenu.

Verujemo da navijači Partizana nisu previše tužni zbog tužne sudbine Petržalke...

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Stadion Artmedije

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading