Imperija se širi, A REPREZENTATIVAC SRBIJE U ŽIŽI AKCIJE: Evropa dobija NOVU FUDBALSKU SILU!

Autor:

Sport

02.03.2021

16:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uroš Račić probudio se uz senzacionalne vesti danas. Kako navode svetski mediji, Valensija će dobiti nove, veoma bogate vlasnike!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Račićevu Valensiju kupuje čovek sa bogatstvom od čak 28 milijardi dolara!

Tunku Ismail Sultan Ibrahim veoma je blizu kupovine Valensije.

Peter Lim, biznismen iz Singapura, omražen je među navijačima pošto već sedam godina ne uspeva da spase brod koji tone, pa bi sada mogao da digne ruke od projekta, i preda ga nekom posvećenijem.

Princ iz Malezije, inače prestolonaslednik Johora, jedne od 13 država od koje se Malezija sastoji, "težak" je oko 28 milijardi dolara, tako da bi njegovim dolaskom Valensija značajno povećala svoj potrošački kapital.

Kako prenose Španci, ovaj posao mogao bi da bude vredan čak 408.000.000 evra!

Moj motiv nije novac, već stvaranje istorije i slave. Nisam nov u fudbalu. Osnovao sam klub JDTFC, od kandidata za ispadanje doveo ga do statusa prvaka države. Osvojio sam 16 titula za osam godina. Najveći smo klub Južne Azije i jedna od najvećih azijskih - ističe naslednik prestola Johora.

 

 

- Želim da proširim imperiju, raširim krila, idem u susret novim izazovima. Nisam čovek koji će da menja tradiciju ili klupski grb. Ovde sam zbog slave, uspeha i istorije. Valensiji je potreban neko ko poznaje fudbal, gladan uspeha, zagrižen, ko razume koliko je Valensija velika. Prvi korak je da u Valensiju vratimo fudbalske ljude - zaključio je princ Ibrahim.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Reprezentativac Srbije igra sjajno od prelaska među "slepe miševe", pa bi trebao da bude deo veoma svetle budućnosti

Ako se ova kupovina realizuje, naš Uroš Račić mogao bi da bude deo tima koji bi, uz mudro ulaganje Malezijskih miliona, trebao da izraste u još jednu veliku evropsku silu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading