NE MOŽETE TAKO SA SRBIMA: Tadić ZAPUŠIO USTA Holanđanima posle sramnih PROVOKACIJA i UVREDA!

Autor:

Sport

01.03.2021

08:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbin izgubio živce u derbiju Eredivizije.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kapiten Ajaksa Dušan Tadić

Fudbaleri Ajaksa remizirali su u Ajndhovenu sa PSV-om u derbiju holandskog šampionata, ali će taj okršaj ostati upamćen po skandalu u čijem centru se našao reprezentativac Srbije Dušan Tadić.

Posle utakmice, Tadić je izjavio kako nikome ne preporučuje da provocira Srbe, a demantovao je da je psovao majku Denzelu Damfrisu, asu "filipsovaca" koji je od domaćih prednjačio sa provokacijama.

- Postoji jedna stvar koju nikad ne smeju da rade sa Srbima, a to je da igraju mentalne igre sa nama i da nas provocirate zato što mi celog života iz toga proizvodimo snagu - rekao je Tadić.

On je potom detaljnije opisao situaciju kod izvođenja penala.

- Uzimam loptu da izvedem jedanaesterac, a trojica igrača PSV-a stanu ispred mene i Damfris mi kaže da sam pi**a, da nisam nikakav vođa, da ću promašiti. Onda ja dam gol i, šta sam mogao da uradim? Da mu se zahvalim što me je nazvao pi***m? - rekao je Tadić.

Nekadašnji igrač Vojvodine se dotakao sukoba sa Damfrisom.

- O njegovoj majci nisam rekao ni reč.  Neki igrači rivala su želeli da "unište" taj moj penal, dolazili su do mene, govorili da sam idiot... Ali, kada sam pogodio mrežu, samo sam Damfrisa tražio pogledom, kako bi začepio - zaključio je Tadić.

Podsećanja radi, "kopljanici" su zadržali šest bodova viška u odnosu na PSV na tabeli Eredivizije, a naredne nedelje igraju protiv Groningena.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading