OVO ĆE ZABOLETI MILOJEVIĆA: Šok od koga se neće lako oporaviti!

Autor:

Sport

27.02.2021

21:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Al Ahlija poraženi su od Al Fajsalija rezultatom 2:1 u gostima, u okviru 21. kola šampionata Saudijske Arabije.

RepublikaFoto: Starsport
Vladan Milojević

Bio je to već četvrti meč zaredom koji ekipa Vladana Milojevića nije uspela da pobedi, upisala je u tom nizu dva remija, pa sada kaska za vodećim Al Šababom šest bodova, uz meč više.

Ispred Al Ahlija je i Al Hilal sa pet bodova više i takođe utakmicom više.

Ovaj poraz Milojevića i njegove igrače boleće više nego neki prethodni ove sezone, jer je stigao nakon prekoreta u poslednjih desetak minuta meča.

Naime, Al-Ahli je poveo golom Sultana Madaša u povoju drugog poluvremena, čime je ovaj fudbaler "poništio" kiks saigrača Al Somaha koji malo pre isteka prvog poluvremena promašio penal i priliku da još tada dovede goste u vođstvo.

I taman kada se činilo da domaći sastav nema odgovor na tvrdu igru i defanzivnu postavku Al Ahlija, usledio je pravi šok za Milojevićev tim - primio je golove u 83. i 92. minutu!

Strelci za pobedu Al-Fajsalija bili su Tavares iz penala i Al Vasiri.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading