ŠPANIJA JE ZADIVLJENA LJUBIMCEM GROBARA: Nova moćna partija Umara Sadika, Partizan sve bliži milionima!

Autor:

Sport

27.02.2021

19:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Almerija je posle dva poraza nastavila da pobeđuje u španskoj Segundi, žrtva je bio Lugo, a domaćin je slavio sa ubedljivih 4:1.

RepublikaFoto: Starsport
Umar Sadik

Bivši napadač Partizana Umar Sadik ponovo je imao svoje veče. Bio je strelac jednog gola i upisao je asistenciju.

On je u 11. minutu nakon promašenog penala postigao svoj 13. gol u Segundi i doneo vođstvo Almeriji.

Lugo je u 41. minutu izjednačio golom Bareira sa bele tačke. Ipak, u nastavku rapsodija Almerije koja postiže tri gola. Laco je postigao gol za 2:1, a onda je dva puta mrežu zatresao Korpas, a Sadik mu je asistirao kod drugog pogotka.

Ovoj pobedi Almerije i novim golom sjajnog Nigerijca raduje se i Partizan, koji je sve bliži višemilionskom bonusu. Almerija je trenutno treća na tabeli Segunde.

Umar Sadik je svojom novom sjajnom partijom bukvalno bacio u trans navijače Almerije, ali i ostale ljubitelje fudbala u Španiji, a o tome govore sledeći tvitovi.

Kakav recital Umara Sadika! Kakva je zabava videti Almeriju samo zbog ovog igrača, izuzetno neobičnog i super efikasnog. Obožavam ga.

Još jedna sjajna (i jedinstvena) akcija Umara Sadika, koji je ovog puta asistirao Korpasu. Almerija, naravno, ima talenat to je sjajan tim.

Umar Sadik je BOG, Umar Sadik je zver.

 

 

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading