(FOTO/VIDEO) PRONAŠLI SMO ČOVEKA KOJI JE NAPRAVIO DOČEK ZA DEKIJA: Stankoviću smo dužni za tri života!

Autor:

Sport

26.02.2021

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Stanković (42) se sinoć sa svojim izabranicima borio za plasman u osminu finala Lige Evrope protiv favorizovanog Milana na njihovom San Siru.

RepublikaFoto: Veljko Petrović
Roberto - veliki navijač Intera
Foto: Republika

Ipak, koliki je trag ostavio trener Crvene zvezde u gradu mode dokazuje i doček navijača Intera uz bakljadu i transparent za popularnog Dekija u sredu uveče nakon odrađenog treninga i povratka u hotel.

IKONA NERO-AZURA

Dok je reporter Srpskog telegrafa šetao Milanom, naišao je na jednog 50-godišnjaka na biciklu za kojeg se ispostavilo da je član "Kurve Nord", grupe koja bodri Inter. Da slučajnost bude još veća, čovek koji se predstavio kao Roberto organizovao je doček za Dejana Stankovića, a snimak bakljade koja kruži internetom je njegovo delo.

- Organizovali smo doček za Dejana jer je igrao srcem za naš klub, često je bio povređen, ali nikada nije hteo da se preda niti prizna poraz. Za sve što je uradio u plavo-crnom dresu, ne možemo da mu zahvalimo za još tri života. Ovo je samo bila mala zahvalnost za njega uz poruku koju smo mu i ostavili na transparentu i da zapamti "Dobrodošao Dejane, tvoji ljudi te pozdravljaju" – kaže Roberto za naš list.

 

 

 

Ipak, Milano je višemilionski grad sa dva velika kluba, a na ulicama smo čuli da je jedan igrač sa prostora bivše Jugoslavije krivac zbog porasta broja navijača Milana.

DEJO MAJSTORE

- Ja imam 38 godina, bio sam klinac kada se igralo finale Lige šampiona 1994. između Barselone i Milana i uživao sam posle onog gola Dejana Savićevića. Pamtim očev komentar, "Samo majstori igraju za Milan" i zbog majstora Deje navijam za Milan – rekao je Luka (38) i poručio da poštuje i Dejana Stankovića i Sinišu Mihajlovića.

Naš reporter je na ulicama Milana razgovarao sa Dominikom (40) koji je medicinski radnik i jedan od omiljenih igrača mu je Siniša Mihajlović. On "skida kapu" treneru Bolonje zbog dobijene borbe sa leukemijom.

- Miha je bio autoritet u svlačionici, jedan od igrača na koje si uvek mogao da računaš i zbog toga će uvek imati poštovanje navijača Intera, iako je trenirao Milan. Takođe, moram da priznam da bi malo ko izdržao onakvu borbu sa leukemijom kao on – zaključio je Dominik.

San Siro smrdi zbog konjskih govana!

Svi znamo da je Milano prestonica mode, a San Siro fudbala, ali sa gledanjem utakmice na drugom najvećem stadionu u Italiji postoji jedan veliki problem. Naime, nemojte se čuditi ako osetite smrad konjskih govana, jer je na 200-300 metara od stadiona hipodrom “Snai San Siro”. Ovo trkalište osnovano je 1920. godine i prostire se na 1.339.912 metara kvadratnih.

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading