(VIDEO) SLOBA RADANOVIĆ OVOM IZJAVOM O ŽENAMA RAZBESNEO VODITELJKU! Ona odmah reagovala: Ja na ovo ne mogu da oćutim!

Autor:

Zabava

26.02.2021

11:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ostali gosti u emisiji bili šokirani...

RepublikaFoto: youtube.com/magazinin
Sloba Radanović

Ove subote u emisiji ''Magazin In'', autorka i voditeljka Sanja Marinković ugostiće dobro poznata imena naše javne scene. Pevači Slobodan Sloba Radanović, Dragan Kojić Keba, Ivana Peters i voditeljke Irina Vukotić i Marijana Mićić predstojećeg subotnjeg popodneva sa Sanjom razgovaraju o svim aktuelnim temama, a odgovaraće i na pitanje: ''Da li je istina da jedan partner uvek više voli?''.

- Najgora devojka uvek je lošija od najgoreg momka - izjavio je Sloba Radanović u emisiji ‘’Magazin In’’, a ova izjava je zaparala uši Marijani Mićić, te je odmah reagovala.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Marijana Mićić

 

- Ja ne mogu da odćutim na ovo, ja moram da odbranim ženki rod - poručila je voditeljka, a kako se sve završilo saznaćete ukoliko u subotu budete uz emisiju ''Magazin In''.

Ne propustite najnovije izdanje emisije ''Magazin In'' koje je na programu televizije Pink u subotu, 27. februara u 17 časova!

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading