PO OPROBANOM RECEPTU: Evo zbog čega je NAJUREN Piksi!

Autor:

Sport

24.02.2021

12:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasila se legenda Crvene zvezde i otkrila sve detalje.

RepublikaFoto: Starsport
Novi selektor Srbije Dragan Stojković Piksi

Naš proslavljeni as Dušan Savić izneo je zanimljivu anegdotu u "Jutarnjem programu TV Prva" na račun novog selektora Srbije Dragana Stojkovića. 

Naime, Savić veruje da je Piksi pravo rešenje za klupu "orlova", kao i da će napraviti određeni rez čim preuzme funkciju, a potom je ispričao kako je svojevremeno Stojković "prošao" sa Stanislavom Karasijem.

Piksi je spreman i da skloni dva ili tri igrača van tima, da bi zaveo red. To su Stanetove metode. Na sitnicu te pronađe da bi zaveo red. Kada sam 1996. godine počeo da treniram pionire u Zvezdi, tražio sam mu savet i on mi kaže: 'Sine, u prva tri dana snimi ko su najbolji igrači i izbaci dvojicu najboljih. Izmisli razlog, da zavedeš red, da se svi uplaše, pa ih za sedam dana vrati. Ali, odmah ih isteraj da budu manji od makovog zrna, pa ih vrati - poručio je Savić i dodao:

RepublikaFoto: Starsport
Piksiju savetuje oprobani recept - Dušan Savić

Piksi je te sitnice osetio na svojoj koži kod Staneta. Dobio je broj sedam na dresu, a tražio mu je 'desetku' i bio je isteran napolje. Tako se zavodi red, uplašite ostale - zaključio je Dule Savić.

Podsetimo, prvi cilj Stojkovića na klupi Srbije biće plasman na Svetsko prvenstvo u Kataru 2022. godine, a start kvalifikacija je zakazan za mart.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading