VATRENI OBRAČUN CIMERA U ZVEZDI: Pucao sam u Mihu!

Autor:

Sport

24.02.2021

04:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragiša Binić (59) pucao je iz pištolja u Sinišu Mihajlovića (52)! Sve se odigralo u njihovoj sobi dok su bili cimeri u Crvenoj zvezdi, ali kao šala, kojom je stariji fudbaler želeo i uspeo da nasamari mlađeg kolegu. Kako je Bina otkrio, prepričavajući anegdotu od pre tri decenije, na ovakvu igrariju sa Mihom odlučio se jer su ga nervirali njegova tačnost i pedantnost.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Dragiša Binić

- Miha je, kao prvo, bio tačan. Da on zakasni da dođemo u sobu da spavamo? Ne, on dođe pola sata ranije, kupi novine, legne... Mene je ta njegova tačnost nervirala, a bili smo cimeri. Jednom sam rešio da ga iznenadim. Stavio sam u sobu pištolj sa ćorcima, ušao i rekao mu: "Ti, cinkarošu jedan" i opalio. On je ležao na krevetu i rekao: "Ne, Bino!" Kako je puklo u onom dimu. On je skupio noge i mrdao prstima da vidi da li je ranjen. Pa gleda čaršaf, ćebe, pa mene, ništa mu nije bilo - prisetio se Binić komične situacije u razgovoru za Mondo.

Krilni napadač i zadnji vezni su tokom boravka na Marakani stvorili veliko prijateljstvo, kao i cela ta ekipa. Iz njega su se izrodile dobre partije na terenu, te titule u Kupu šampiona i osvajanje svetske titule. Međutim, malo toga se zna o samim počecima Dragišinog i Sinišinog odnosa, kao i o odnosu tadašnjeg trenera Ljupka Petrovića sa igračima van terena. Zato je Binić otkrio kako je Mihu uzeo pod svoje kada je došao iz Vojvodine i bio mu neka vrsta mentora u slobodno vreme.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

- Siniša je, kao klinac, drhtao od Ljupka. Dete iz Borovog Sela, znao je da igra bilijar i igrao ga je strašno. Nema šanse da ga pobediš. U mom kraju je onda bio popularan stoni tenis, u njegovoj generaciji ovo drugo - opisao je Binić njihovo druženje.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading