U AJNTRAHTU PRESEKLI: Ovo je sudbina Luke Jovića!

Autor:

Sport

23.02.2021

18:00 >> 19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ajntraht doneo odluku koja će odrediti sudbinu Luke Jovića!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Luka Jović

Napadač Ajntrahta Andre Silva se prema pisanju engleskih medija nalazi na radaru Mančester junajteda.

Portugalski reprezentativac ima još dve godine ugovora sa bundesligašem, ali ostrvski mediji tvrde da je Ajntraht spreman da se odrekne prvog strelca za značajno obeštećenje i tako dopuni klupsku kasu kako bi po završetku sezone mogao da otkupi Luku Jovića od Real Madrida. Jović je od povratka u Nemačku upisao minute na sedam susreta, uglavnom ulazeći sa klupe, i postigao je tri gola podsetivši na momente na dane pre odlaska u Real koji ga je platio 63.000.000 evra.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Andre Silva

Srpski napadač od transfera leta 2019. godine nije uspeo da se adaptira u prestonici Španije odakle je ove zime prosleđen je na pozamicu u Frankfurt .

Kada je u pitanju Andre Silva, Ajntraht bi njegovom prodajom mogao da stekne všiestruki profit s obzirom na to da je Portugalac u Nemačku stigao iz Milana za 3.000.000 evra, a da mu je cena sjajnim igrama u međuvremenu skočila više od deset puta. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading