POČELO JE: Italijani za pregovaračkim stolom - Srbin pred TRANSFEROM KARIJERE!

Autor:

Sport

22.02.2021

18:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski napadač Dušan Vlahović je "eksplodirao" ove sezone u dresu Fiorentine, a pitanje je vremena kada će zadužiti dres velikana!

RepublikaFoto: Starsport
Dušan Vlahović i Nikola Milenković

Prva u redu je Roma koja se već interesovala za angažman mladog Srbina, ali sada je došlo do konkretnijih koraka.

"Vučica" traži zamenu za Edina Džeka, a pregovori su već počeli.

Roma je do sada obavila dva sastanka sa ljudima iz agencije International Sports Office, iste one koja  zastupa i Nemanju Radonjića, Dejana Joveljića, Uroša Đurđevića....

Prvi proteklog leta, a pre par dana u Trigoriji, generalni menadžer Rome Tijago Pinto ponovo je ugostio predstavnike mladog fudbalera.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Dušan Vlahović

Navodno, advokat Darko Ristić objasnio mu je da je 21-godišnjak spreman da napusti Fiorentinu i ispuni ambiciju prelaskom u klub koji će se boriti i nastupati u Evropi, uprkos potencijalnom produžetku saradnje sa "violom", tvrdi italijanski Kalčomerkato.

"Vučica" jeste napravila prvi korak, ali je vrlo realno da će do leta imati paklenu konkurenciju, pre svega u vidu Milana i Borusije iz Dortmunda.

Vlahović je postigao devet pogodaka na 22 utakmice, između ostalog Juventusu i Laciju, pa će verovatno biti još interesanata.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading