NAVIJAČI NE ZABORAVLJAJU: Milojević DAO ZADATAK Stankoviću!

Autor:

Sport

22.02.2021

17:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vladan Milojević će zauvek imati mesto u srcima "Delija" kao neko ko je Zvezdi udahnuo život i vratio je na evropsku scenu!

RepublikaFoto: Starsport
Vladan Milojević

Srpski stručnjak je na mogim "klupama" ostavio veliki trag, ali očigledno nigde kao u Panioniosu od koga je dobio ogromno priznanje!

On je vodio tim samo u sezoni 2016/17 i doveo je do petog mesta na tabeli. Tako je tim iz predgrađa Atine stigao do mesta u kvalifikacijama za Ligu Evrope i nakon deset godina se našao u Evropi. 

Tu sjajnu godinu su dobro upamtili navijači koji su ga na navijačkom portalu Panioniosa proglasili za najboljeg trenera tog kluba u XXI veku! 

On je dobio 45.83 odsto glasova, a jedini ozbiljan konkurent bio mu je Nemac Evald Linen sa 41.15 odsto glasova.

RepublikaFoto: Starsport

Posle sjajne godine u Panioniosu on je stigao u Crvenu zvezdu gde je osvajao titule i uspeo da vrati klub na veliku scenu. Nasledio ga je Dejan Stanković, sa kojim Crvena zvezda piše nove stranice na evropskoj smotri, i mnogo je mogao da nauči od iskusnijeg prethodnika.

Milojević je trenutno trener Al Ahlija iz Saudijske Arabije, a posle mnogo kritika i spekulacija u vezi odlaska sa klupe kluba iz Džede, uspeo je da dođe u poziciju da se bori za prvo mesto na tabeli. 

Bilo bi zanimljivo videti kakav bi odnos glasova bio kada bi crveno-beli deo javnosti dao sud ko je bolji Milojević ili Stanković...

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading