TOTALNI HAOS U PORODICI PAVKOV: Sestra Milica jedva došla sebi posle pogotka brata - ovo je neopisiv osećaj!

Autor:

Sport

19.02.2021

14:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan Pavkov je bacio još jednog velikana na kolena! Ovog puta u 93. minutu bez pobede na "Marakani" ostao je italijanski Milan.

RepublikaFoto: Starsport
Milan Pavkov

Bio je Pavkov glavni akter čuvenog meča protiv Liverpula kada je sa dva gola srušio "Redse", potom je pao drugi plan crveno-belih, ali kada je ponovo dobio šansu na evropskoj sceni, ponovo je pokazao da je fudbaler za velika dela.

Najponosnija je sestra Milana Pavkova, Milica koja je sa puno emocija prokomentarisala maestralni gol svog brata i otkrila kako se u porodičnom domu slavilo sinoć.

- Sve što mogu da kažem jeste da sam najponosnija sestra i da se svakom njegovom golu podjednako radujem, samo što ima utakmica koje su veće važnosti, pa je svakako osećaj posebniji. Plakala sam i tresla se neko vreme dok nisam došla sebi. Radovali smo se i gledali u krugu porodice uz naravno čestitke nakon postignutog gola. Podseća me na prvi gol protiv Liverpula koji sam uživo gledala sa stadiona. Stvarno je neopisiv osećaj gledati brata koji igra protiv takvih velikana i pri tom postine golove i maksimalno doprinese ekipi. Sa nestrpljenjem čekamo revanš i nadamo se jos boljoj partiji Zvezde - rekla je Milica za "Srpski telegraf".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading