ZAVADIO ENGLESKE VELIKANE: Zbog Srbina se sprema OKRŠAJ ŽESTOKIH RIVALA!

Autor:

Sport

19.02.2021

09:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Misija srpskog reprezentativca u redovima Fiorentine se bliži kraju...

RepublikaFoto: Starsport
Dušan Vlahović i Nikola Milenković

Kako italjanski mediji javljaju talentovani defanzivac Nikola Milenković je daleko od toga da produži ugovor sa Fiorentinom koji mu ističe na leto 2022. godine.

"Ljubičasti" će na leto uhvatiti "poslednji voz" da prodaju Milenkovića, jer bi u suprotom mogli da ostanu bez velike količine novca, pošto bi Bleki za nešto više od godinu dana mogao da ode bez obeštećenja.

Liverpul i Mančester junajted su u otvorenoj trci za srpskog štopera i navodno su najkonkretniji u nameri da ga angažuju.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

"Crvene đavole" očekuje remont u defanzivi, a koji su ga hteli još dok je Žoze Murinjo bio na klupi,  dok sa druge strane Liverpul mora da pojača odbranu koja se ove sezone pokazala najranjivijom, posebno nakon povrede Van Dajka.

Cifra za koju bi Milenković mogao da ode nije poznata, ali se navodi da bi klub prodajom njega i Germana Pacele u paketu mogao da inkasirao oko 50 miliona evra.

Milenković je u Fiorentinu stigao 2017. godine iz Partizana i za to vreme je odigrao preko 100 mečeva, standardan je član defanzivne linije od samog početka.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading