REKORDNI TRANSFER ĆE UZDRMATI ENGLESKU: Nejmar, Mbape, PA ON!

Autor:

Sport

18.02.2021

13:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ko dovede Harija Kejna moraće da obori rekord engleskog fudbala!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Totenhema

Potencijalni kupci Harija Kejna moraće da pronađu 150 miliona funti što je nešto iznad 170.000.000 evra!ako žele da ga dovedu u svoje redove.

Kejn je na vrhuncu karijere i postigao je 21 gol ove sezone. S obzirom na to da će se Mančester siti i Mančester junajted figuriraju kao glavni interesanti kojima je potreban upravo ovakav profil igrača.

Kejn ima ugovor sa Sparsima do 2024. godine, a dobija oko 200.000 funti nedeljno.  Za klubove kao što su Siti i Junajted njegova plata ne bi predstavljala problem, ali otkupna cena predstavlja veliko pitanje u vreme kada su klubovi skoro godinu dana bez ikakvog prihoda od prodaje ulaznica.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Stav Totenhema je uvek bio da Kejn  nije na prodaju i to ostaje slučaj. Ali londonski klub ima sopstvene finansijske pritiske, a Kejn im je najveći kapital. 

Ukoliko se transfer obisti i to pod ovim uslovima Kejn bi zauzeo treće mesto na listi najskupljih transfera u istoriji fudbala, odmah iza Nejmara (222.000.000 evra) i Kilijana Mbapea (180.000.000).

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading