DUŠAN BAJEVIĆ HRABRI BIVŠI TIM PRED MEČ U LIGI EVROPE: Zvezdo, velikan si, ne boj se Milana!

Autor:

Sport

18.02.2021

04:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Stanković nema pozitivan skor sa roso-nerima, ali su crveno-beli kroz istoriju pokazali da znaju sa aždajama, kaže Princ sa Neretve.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Iskusni Dušan bajević

Sa nama se može sve što se poželi... Što ne može niko, možeš ti, glase stihovi kojima se vode delije kada drugi otpišu njihovu voljenu Crvenu zvezdu i pre početka utakmice protiv nekog platežno većeg kluba. Sigurno da su takve misli i pred večerašnji susret protiv Milana u prvom meču šesnaestine finala Lige Evrope na Marakani (RTS 1, Arena sport 1, 18.55).

DIPLOMSKI ISPIT

Vreme je za prvi ozbiljan ispit trenera Dejana Stankovića (42), koji će pokušati da diplomski ispit položi protiv roso-nera, s kojima je vodio bitke u Italiji od 1998. do 2013, kao fudbaler Lacija i Intera. Mladi stručnjak je tokom igračke karijere odigrao 26 utakmica protiv sedmostrukog prvaka Evrope i ima loš učinak jer je slavio na samo šest mečeva, sedam je završeno remijem, uz čak 13 poraza.

Ipak, da Deki ne treba da gleda tradiciju, već samo uspeh svojih izabranika na terenu, poručuje u razgovoru za Srpski telegraf Dušan Bajević, čovek koji je kao trener vodio ekipu s Marakane protiv Milana pre 15 godina.

- Dejan ne treba da gleda tradiciju, već da se koncentriše na pripremu utakmice sa stručnim štabom da bi došao do uspeha na terenu. Cilj je dobar rezultat, a ja verujem u Zvezdu da može to da uradi. I ona je velikan, ne treba da se boji Milana jer ni pre nije strahovala od velikih klubova - rekao je za naš list čuveni Princ sa Neretve.

ŽAL ZA PUBLIKOM

Posle pohvala od starijeg kolege trener Dejan Stanković je istakao da njegovi izabranici nemaju šta da izgube i da treba da pokažu šta znaju.

- Ovo je fenomenalan meč za Zvezdu, gde nemamo šta da izgubimo. Treba hrabro i pametno da izađemo na teren i pokažemo šta znamo. Očekujem pravu evropsku utakmicu i podvlačim još jednom da mi je veoma žao što Marakana ne može da bude puna - zaključio je Deki.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading