ŠMEKERSKI ODGOVOR: Stanojević dobio NEUGODNO PITANJE o Zvezdi - "Grobari" saznali sjajne vesti pred pakleno gostovanje!

Autor:

Sport

16.02.2021

15:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević izjavio je da njegov tim čeka teško gostovanje u Ivanjici, ali da su maksimalno spremni za meč protiv Javora u 22. kolu Superlige.

RepublikaFoto: Starsport
Aleksandar Stanojević

Crno-beli sutra od 13 sati igraju protiv Javora u Ivanjici.

- Sutra nas čeka neugodno gostovanje u Ivanjici. Svi su zdravi sem Aleksandra MIljkovića, koji oseća posledice prošle utakmice protiv Pazara. On neće biti u ekipi, ostali su spremni- rekao je Stanojević na video konferenciji za medije.

Partizan je u seriji od devet pobeda u Superligi, dok Javor od nastavka prolećnog dela sezone nema poraz.


- Idemo na put i znamo šta nas čeka tamo. Uvek je bilo teško igrati u Ivanjici, oni imaju dobre rezultate od nastavka sezone. Maksimalno spremni ulazimo u tu utakmicu. Ispratili smo sve utakmice Javora od nastavka sezone, čak i iz pripremnog perioda- poručio je Stanojević.

Biće izmena u ekipi, ali je izvesno da se ona neće dogoditi u samom špicu napada, gde je Holender još uvek ima prednost u odnosu na Žan Kristofa Bajbeka.

 

 

 

- Biće sigurno četiri-pet promena, igra se na tri-četiri dana. Bajbek je blizu, ali s obzirom da Holander igra izvanredno i mnogo dobrih kretnji pravi, sve odlažemo kako da pomerimo tu odluku. Zasad je u situaciji da ulazi sa klupe. Zavisi od njega, od tima kako bude igrao. I blizu je i nije da počne ovu utakmicu- rekao je trener Partizana.

Strateg crno-belih je na kraju uz osmeh prokomentarisao šanse Crvene zvezde protiv Milana.

- Ne znam kakve su šanse Zvezdi, znaju oni najbolje- poručio je Stanojević.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading