JEZIVE VESTI OBIŠLE EVROPU: Pretila je da će mu uništiti karijeru - devojka zvezde Bajerna PRONAĐENA MRTVA!

Autor:

Sport

10.02.2021

15:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Užasne vesti stižu iz Nemačke!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Džerom Boateng

Kasija Lenhart, bivša devojka fudbalera Bajerna iz Minhena Džeroma Boatenga, pronađena je mrtva nedelju dana nakon burnog raskida sa zvezdom nemačkog kluba!

Nakon samo osam dana kako je 25-godišnja manekenka izašla u medije i istakla da je sa Boatengom raskinula jer je on "đavo", kao i da su razlog stalna neverstva, a sada je stigla tragična vest.

Kasija je pronađena mrtva u Berlinu u svom stanu, a prve sumnje navode da se verovatno radi o samoubistvu, pošto nije bilo znakova upada u stan, niti bilo kakve borbe, preneli su nemački mediji.

 

- Ona mi je stalno pretila da će uništiti moju karijeru i da će čak učiniti da izgubim svoju decu ako bih je ikada prevario ili je javno osramotio- pričao je nedavno Boateng o Kasiji, devojci zbog koje je raskinuo svoju dugogodišnju vezu sa prošlom partnerkom, sa kojom ima i decu.

Bajern igra protiv meksičkog Tigresa u borbi za titulu klupskog prvaka sveta ovog četvrtka od 19 sati, a Boateng zbog ove tragedije neće biti u timu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KASIA (@kasia_lenhardt)

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading