EKSKLUZIVNO OTKRIVAMO: Veleobrt! Poznato gde Luka Jović NASTAVLJA karijeru!

Autor:

Sport

10.02.2021

12:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sudbina Srbina zavisi od trenera "galaktikosa".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Napadač Ajntrahta Luka Jović

Kako Srpski telegraf ekskluzivno saznaje, Ajntraht će otkupiti Luku Jovića (23) u letnjem prelaznom roku od Reala i to uz pomoć Atletiko Madrida! Naime, prema informacijama našeg lista, lider Primere zainteresovan je za Andrea Silvu (25), strelca 18 golova ove sezone u dresu kluba iz Frankfurta, a potencijalna suma za transfer iznosila bi od 30 do 40 miliona evra.

Ukoliko se portugalski napadač, inače drugi po broju pogodaka u Bundesligi, bude preselio u prestonicu Španije, tim sa reke Majne će sakupljeni novac usmeriti na otkup Srbina.

- Ajntraht od prodaje Silve očekuje najmanje 30 miliona evra, a ukoliko se dogovore sa Atletikom, uz taj novac bi dodali još desetak miliona i ušli u pregovore sa Realom. Veruju da mogu da dobiju Luku za manji novac, zato što nije igrao redovno u prethodnih godinu i po dana, ali i zbog pada cena zbog pandemije koronavirusa - kaže naš izvor.

Podsetimo, Luka Jović se vratio u januaru na šestomesečnu pozajmicu u Nemačku i do sada je na pet utakmica postigao tri gola. Srbin je u junu 2019. otišao u "kraljevski klub" po ceni od 60 miliona evra. Nije se mnogo naigrao za godinu i po dana jer je na 32 nastupa upisao samo dva pogotka.

Još jedan faktor jeste bitan u celokupnom poslu, a to je ko će sedeti na klupi Real Madrida naredne sezone. Ukoliko Zinedin Zidan dobije otkaz, sigurno da bi se asu "orlova" otvorila nova šansa u belom dresu, ali ako Zizu ostane, ne bi bilo prepreka za stalan ostanak u Ajntrahtu iz Frankfurta, u kojem je u prvom mandatu dao 36 golova na 75 utakmica.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading