BOMBA ODJEKNULA EVROPOM: Preokret oko transfera Srbina, JOVIĆEVU SUDBINU ODREĐUJU ENGLEZI!

Autor:

Sport

09.02.2021

15:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalska sudbina Luke Jovića mogla bi da dobije veoma zanimljiv obrt.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Jovićevu sudbinu mogao bi da odluči potez Mančester sitija

Kako prenosi "El Chiringuito", španski portal koji često prvi dolazi do ekskluzivnih vesti iz kraljevskog kluba, sudbinu srpskog napadača odlučiće klubovi sa Ostrva.

Pomalo bizarno zvuči, ali bombastičan transfer koji planira Mančester siti mogao bi da pokrene lavinu koja bi uticala i na Jovićevu sudbinu.

Naime, Siti je zagrizao za Erlinga Holanda, ubitačnog špica Dortmunda koga već dve sezone Madriđani pokušavaju da dovedu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ukoliko Real bude morao da pojača ponudu za Holanda, Jović bi mogao da bude prva žrtva

Dobro je poznato da vlasnici "građana" ne žale novac kada je pojačavanje ekipe i osvajanje trofeja u pitanju, pa bi Real u direktnom duelu sa njima za Norvežaninov potpisao mogao da ostane kratak.

Za to postoji rešenje.

Imajući u vidu da deluje kao da Jović i Zidan više neće moći da sarađuju, i da klub iz glavnog grada Španije nije najbolje tretirao našeg reprezentativca, rastanak je realan, a posebno sada kada Jović ima priliku da se vrati u sjajnu golgetersku formu koja ga je prvobitno i preporučila Realu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Zinedin Zidan sanja o Holandu, tako da neće biti iznenađenje ako Jović permanentno napusti Real ovog leta

Opet je Luka ujedinjen sa Filipom Kostićem, obojica igraju sjajno, tako da bi Ajntraht na leto mogao da proba da ga vrati i permanentno u klub, imajući u vidu da je odlazak Andrea Silve, drugog strelca Bundeslige sa 17 golova na 19 mečeva, izvestan.

Neće Madriđani povratiti svih 60 miliona kojih su dali za Jovića, ali bi mogli barem deo, koji bi onda iskoristili da povećaju svoju ponudu za Holanda.

 

 

 

Ovakav rasplet bio bi najbolji za sve strane, pa nije van reona realnosti da bi bi ovo leto na transfer tržištu moglo da bude vrelo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading