MARIN SMESTIO BIVŠEM IGRAČU PARTIZANA: Zbog nekadašnjeg kapitena Zvezde, Srbina teraju iz kluba!

Autor:

Sport

08.02.2021

10:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dolazak Marka Marina u Al Raed je napravio probleme srpskom fudbaleru!

RepublikaFoto: Starsport
Marko Marin

Prema informacijama sa Bliskog istoka, Nemanja Nikolić biće žrtva promene igračkog kadra u Al Raedu i do kraja sezone neće igrati za klub u koji je stigao sredinom oktobra prošle godine.

Posle tri gola na 14 utakmica, što sa solidan učinak u ekipi iz donjeg doma tabele, na status 28-godišnjeg napadača uticala su pomeranja u završnici prelaznog roka.

RepublikaFoto: Starsport
Nikolić u dresu Partizana

U nedelju veče je Al Raed doveo Marka Marina iz Al Ahlija kao veliko pojačanje za nastavak prvenstva, samim tim stvorila se potreba da sa liste stranaca bude pomeren jedan igrač. Sve ukazuje da se Al Raed opredelio za Nemanju Nikolića, pa će rođeni Kraljevčanin napustiti arapski svet, iako mu je ugovor važio još godinu i po dana.

 

 

 

Nije precizirano, ali postoji mogućnost da Nikolić vrlo brzo pronađe novu sredinu. Već su ga kontaktirali klubovi iz Kazahstana, gde je 2016. ostavio dobar utisak igrajući za Aktobe. Vrlo je moguće da se narednih dana zaputi ka nekadašnjoj sovjetskoj republici i otpočne novu etapu u karijeri.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading