Počeli pregovori Anćelotija i FS-a

Autor:

Sport

15.11.2017

12:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle debakla Italije i ispadanja iz baraža za Mundijal došlo je do potresa na Apeninima.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Anćeloti će preuzeti kormilo Italije

Predsednik Fudbalskog saveza Italije Karlo Tavekio stupio je u pregovore sa Karlom Anćelotijem. On želi da proslavljenog stručnjaka stavi na čelo reprezentacije i tako ugasi požar koji je proizveo neodlazak na Mundijal.

Doskorašnji trener Bajerna je slobodan, a italijanski Premijum sport javlja da su pregovori sa legendarnim trenerom već počeli.

Tavekio je navodno juče već kontaktirao Anćelotija i ponudio mu posao, čim uspe da se ratosilja Đampjera Venture koji neće sigurno ostati na kromilu Azura do isteka ugovora u junu 2020. godine. 

Tavekio neće odstupiti sa funkcije predsednika saveza, iako mu mnogi traže glavu ovih dana. Njega čuvaju uspesi mlađih kategorija Azura koji su igrali u završnicama svih međunarodnih takmičenja prošlog leta, a dobar je i sa predsednikom FIFA Đanijem Infantinom što je bitan adut u italijanskom fudbalu.  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading